RIEL APPLIANCES STORE – Venice

This is the project of the architectural renewal of an old shop in the Venice’s province. Originally the space was separated in two parts by a wall and a wide sliding door that has been eliminated for creating a bigger single space. The counter has been designed as the center of this shop, it separates the area store and offices, to which direct access is had through a sliding module, and at the same time has the total management of the sale area. The furnitures of the shop windows were designed forehead-back so to set up with the inside exhibit forming an unicum.

Untitled Untitled Untitled Untitled b6905f35619735.56fd68fc1f9df f5bb8035619735.56fd68fc1f41d

BACK TO PORTOFOLIO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *